Despre noi

Conseval Management este o societate abilitata ITM in domeniul SSM, cu angajati cu experienta in domeniul protectiei muncii si PSI - situatii de urgenta.

Societatea isi propune abordarea unei game complexe de servicii sub sloganul: “Profesionalism si seriozitate”.

In cele 2 domenii mai sus mentionate, personal calificat in domeniu (auditori experti evaluatori) va stau la dispozitie cu solutii complete, astfel incat sa fie evitate amenzile usturatoare sau lipsa documentatiilor de orice fel.

 ASIGURAM ASISTENTA LA CONTROALE SSM-PSI-SU

ELABORAM DOCUMENTATIA SSM IN REGIM DE URGENTA, FARA COSTURI SUPLIMENTARE!

OFERTE INSTANT LA TEL. 0744.42.55.32

EMAIL : office@serviciiprotectiamunciibucuresti.ro

MOTIVE  PENTRU CARE SA APELATI LA NOI:

  • FARA AMENZI - daca exista colaborare si bunavointa (achizitionare diverse: stingator, trusa sanitara) nu exista motivul primirii de amenda, intrucat in privinta documentelor, noi ne asumam toata raspunderea.
  • OBLIGATIVITATEA APELARII la serviciu extern de prevenire de protectia muncii (firma abilitata in domeniu, asa cum suntem noi)
  • ASUMAREA INTREGII RESPONSABILITATI a documentelor intocmite.
  • RAPIDITATE SI EFICIENTA in intocmirea documentelor
  • COSTURI REDUSE SI REZONABILE, ADAPTATE CONDITIILOR ACTUALE! Intelegem aceste servicii ca o cheltuiala neprofitabila ptr dvs. si incercam sa le adaptam astfel incat sa nu impactam sesizabil asupra bugetului societatii.

CERTIFIED QUALITY MANAGEMENT  -  Organism acreditat european pentru certificarea sistemelor de management. www.cqm.ro (ISO 9001, ISO14001,OHSAS 18001, SA 8000, ISO 27001, ISO 22000)

 

Cerere oferta de pret